JÍDELNÍ LÍSTEK

28. 4. - 2. 5. 2025
PONDĚLÍpřesnídávkaChléb s tvarohovou pomazánkou a kapií, rajče, okurka, kakao ( 1,7)
obědPolévka: Rybí s chlebovými krutony (1,4,7,9)
Brambory se špenátem a vejcem, čaj ( 1,3,7)
svačinaVeka se žervé, banán, čaj ( 1,7)
ÚTERÝpřesnídávkaCereálie s mlékem, jablka, hrušky ( 1,7)
obědPolévka: Květáková (1,7,9)
Rozlítaný vepřový ptáček s rýží, čaj ( 1,3,7)
svačinaChléb s pomazánkovým máslem, kedlubna, čaj (1,7)
STŘEDApřesnídávkaSlunečnicový chléb s avokádovou pomazánkou, mrkev, okurka, caro ( 1,7)
obědPolévka: Drůbeží vývar (1,7,9)
Luštěniny s krůtím masem v rajčatové omáčce s pečivem, ovocná šťáva (1,7)
svačinaHouska s máslem a šunkou, jablko, čaj ( 1,7)
ČTVRTEKpřesnídávkaSTÁTNÍ SVÁTEK
oběd
svačina
PÁTEKpřesnídávkaChléb se sýrovou pomazánkou, paprika , čaj ( 1,7)
obědPolévka: Zeleninová (1,7,9)
Pečená ryba s bramborem, ledový salát, čaj ( 1,4,7)
svačinaMüsli tyčinka s jablkem, čaj (1,7)

Seznam alergenů:
  1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy) a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
  9. Celej a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich